Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állatos

 

Pet Grooming Studio

 

pet-grooming-studio.jpg

www.friv.com/

Leírás:

A kiválasztott kisállatot fürdessük meg majd törölgessük és szárítgassuk mindenhol,amíg jó nem lessz.A végén pedig kidekorálhatjuk a számunkra megfelelően.

 

 

The Milk Quest

themilkquest02.png

www.friv.com/

Leírás:

A képernyőn található cicának el kell jutnia a tejhez,de ehez sok mindenen kell átmennie.A pályákon nézzünk meg minden lehetőséget,minden pályán.

 

 

Fish Tales Deluxe

thu.jpg

www.friv.com/

Leírás:

A képernyőn láható halnak az első fejlődési szakaszban csak a legkisebb halakat lehet megenni (kék,arany).A másodikban a nagyobb világos zsöldet,és a harmadikban meg a nagy lála-barnás-sárgát.(Ha pl.: a másodikban a lilás-barnás közelébe megy az megeszi,és azt a szakaszt előröl kell kezdenie.A cápákra nincsen lehetőség.)Ezek után még ki kell kerülni a medúzákat és a bombákat.A bónusz pályánál csak arany halak vannak,és ha abból megeszi a kiszabott mennyiséget mielőtt lejár az idők kap bónusz időt.Összesen 31 szinten kell keresztülmenni,akik minél nehezebbek lesznek.

 

 

Harry The Hamster

harrytheh.jpg

www.friv.com/

Leírás:

A hörcsögnek meg kell építeni csövekből és vackokból az átjárót a következő pályára,hogy a macska ne tudja elkapni.Na de itt is van határidő.Ha az idő letelik a hörcsög elindul és vagy átmegy vagy lezuhan.A szintek itt is nehezednek.

 

 

Larva Dream

neqliekkw34v3.jpg

www.friv.com/

 

Leírás:

A hernyónak is,ahogyan a macskának is segítenie kell eljutni.ez egy kicsit nehezebb.Itt kell gyűjteni bolgokat is.,De ennek is az a célja.

 

 

Snail Bob

snailbob.jpg

www.friv.com/

 

Leírás:

A csigát át kell vinni a pályákon külömböző eszközökkel a lehető legrövidebb idő alatt.